Doe jij ook graag de vetste Tricks en Stunts op de trampoline? Bij JumpClass leer je het!

Leer nu de vetste trampoline tricks elke Maandagavond van 18.00-19.00 & van 19:00-20:00.

JumpClass Programma
Altijd al een backflip of een andere te gekke trampoline trick willen leren? Dan kan tijdens onze cursus, hier leer je op een veilige en gecontroleerde manier de vetste trampline tricks. De JumpClass lessen staan onder leiding van ervaren JumpMasters, met een achtergrond in Freerunning en Turnen zijn zij meer dan gekwalificeerd om jou die ene trick te leren.

Onze JumpClass lessen kenmerken zich door:
-Veilige en gecontroleerde omgeving
-Persoonlijke benadering
-Geschikt voor ieder niveau
-Vanaf 7 jaar

De JumpClass cursus kost € 99. Hierin heb je 10 lessen en een gratis proefles en Bring-A-Friend les aan het einde. Mocht je het alleen bij een proefles laten en dus uiteindelijk niet mee doen aan de cursus? dan betaal je éénmalig €10.
Ready to flip? Meld je aan en doe mee!

 

LET OP! De eerstvolgende cursus zit vol en start zodra de Corona maatregelen dit toelaten. Deelnemers worden geinformeerd.

 

RESERVEER DIRECT

Veilig Jumpen doen we samen ;)

 

  • Vooraf online reserveren is verplicht.
  • Vergeet niet om bij het maken van een online reservering ook alvast de waiver (het aansprakelijkheidsformulier) te tekenen. Hiermee zorgen we dat het persoonlijk contact met ons personeel minimaal blijft.
  • Kinderen tot en met 17 jaar: voor deze groep geldt de uitzonderingsregel bij sporten dat er onderling geen afstand bewaard hoeft te worden.
  • Voor iedereen vanaf 18 jaar geldt een maximale groepsgrootte van 4 personen.
  • We verzoeken je eventuele aanwijzingen van ons personeel te volgen en afstand te houden wanneer je in de rij staat.
  • Heb je verkoudheidsklachten (neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts)? Of heeft een huisgenoot één van deze klachten? Dan verzoeken we je thuis te blijven en jouw Jumpsessie pas te boeken wanneer jij en je huisgenoot zich weer helemaal fit voelt.
  • Voor meer informatie verwijzen wij naar het sectorprotocol Richtlijnen Trampolineparken (versie Mei 2021) klik hier.
  • Check regelmatig deze webpagina voor de laatste updates.

We verzoeken je om deze maatregelen op te volgen. Alleen op die manier kunnen we er samen voor zorgen dat we weer lekker kunnen jumpen en we lol kunnen hebben in de Jump Arena!

HET LEUKSTE EN STOERSTE INDOOR TRAMPOLINEPARK IN NEDERLAND

RESERVEER DIRECT