Voor wie (niet)?

Jumpen bij Street Jump Diemen is bijna voor iedereen! Jumpen is echter wel een intensieve lichamelijke bezigheid. Het is dan ook niet toegestaan om te gaan jumpen met een medische conditie die kan leiden tot letsel bij jezelf of bij anderen. Ook tijdens de zwangerschap is dit niet toegestaan. Street Jump Diemen biedt professionele trampolines, die geschikt zijn voor personen tot 130 kilo.

Leeftijd

De minimale leeftijd voor het betreden van de trampolines tijdens onze Vrij Jump-sessies is 7 jaar. In het geval van twijfel, houden wij ons het recht voor om naar je legitimatie te vragen.

Mini-Jump

Nog geen 7 jaar? Kom dan naar Mini-Jump!

Eigen risico

Het is toegestaan een bril te dragen maar de kans bestaat dat deze beschadigt raakt tijdens het jumpen.

Het betreden en gebruik maken van de faciliteiten van ons gehele indoor trampoline park is geheel op eigen risico. Om het jumpen voor iedereen leuk en veilig te houden gelden er specifieke regels op het trampolineveld die ten alle tijden gevolgd moeten worden. Onze jump masters doen er alles aan om de veiligheid te waarborgen en dat deze trampoline regels worden nageleefd. Bekijk hier vast alle instructies & jump-regels

RESERVEER DIRECT
Street Jump voor iedereen

Veiligheid

Veiligheid boven alles!

Bij Street Jump Diemen hechten we het hoogste belang aan jouw veiligheid. Jumpen bij indoor trampoline park Street Jump Diemen moet leuk en veilig zijn voor iedereen vandaar dat elke jumper voor de start van de jump-sessie instructie en uitleg krijgt, of het de eerste keer jumpen is of de honderdste keer dat maakt niet uit.

Het hele trampoline park voldoet aan de strengste veiligheidsnormen, dit wordt ook jaarlijks gekeurd door een erkend keurinstituut.

Daarnaast doen onze jump-masters er alles aan om deze veiligheid te waarborgen, zij houden toezicht op het trampolineveld tijdens het jumpen om te zorgen dat iedereen plezierig en veilig kan springen. Zien zij iets gebeuren dat niet volgens de regels is? Dan zullen zij waarschuwen of ingrijpen.

Daarnaast volgen alle jump-masters een EHBO-cursus en worden ze goed geïnstrueerd door de leiding. Bekijk hier alvast alle instructies & jump-regels

 

Arrangement - Jump party vanaf 14,- p.p.

Vier je kinderfeestje bij Street Jump Diemen! Gezellig met je vriendjes en vriendinnetjes op pad om een prachtige dag te beleven. Iedereen ontvangt gratis sokken en de jarige een kado!

Inclusief

  • 1 - 1,5 of 2 uur jumpen
  • Jumpsokken t.w.v. 2,50
  • Zakje chips
  • Onbeperkt limonade / water
  • Gereserveerde tafel (30min voor en na het jumpen beschikbaar)
  • Cadeau voor de jarige (kadobon 60 minuten vrij Jumpen)

Optioneel

  • Party Menu 1: Friet 2,50 pp
  • Party Menu 2: Friet en kipnuggets 4 stuks 4,95
  • Eigen taart meenemen 7,95
Minimaal 5 kinderen
Reserveer
Arrangement - Jump party vanaf 14,- p.p.

HET LEUKSTE EN STOERSTE INDOOR TRAMPOLINEPARK IN NEDERLAND

RESERVEER DIRECT