Wat is Street Jump Diemen nu precies?

Street Jump Diemen is het grootste indoor trampoline park uit Diemen en omgeving. Met 25+ trampolines en 6 verschillende area’s biedt ons trampoline park jump plezier voor iedereen.

Jumpen..wat is dat? De naam zegt het al SPRING, spring van de ene naar de andere trampoline in een van de 6 verschillende trampoline area’s, daarnaast kun je over grote obstakels springen of zacht landen in de Big Airbag of Schuimblokkenbak (foampit). Kom je springen bij Street Jump Diemen dan kan je ervoor kiezen om 1-, 1,5- of 2 uur te komen jumpen. Tijdens het jumpen ben je vrij om rond te springen door het gehele trampoline park.

Jump-Sokken

Kom je jumpen bij Street Jump Diemen? Dan is het wel verplicht om Jump-sokken te dragen, dit zijn speciale sokken met extra grip om het jumpen op de trampoline leuker en veiliger te maken. De sokken kunnen worden gewassen in de wasmachine en zijn de volgende keer weer te gebruiken, vergeet ze niet mee te nemen!

Onze jump-sokken kosten €2,50 per paar en zijn te verkrijgen op de vestiging.

Jump-Sessie

De Jump-sessies bij Street Jump Diemen starten elk half uur en duren dus minimaal één uur. Wij adviseren 15minuten voor de start van de Jump-sessie aanwezig te zijn zodat er genoeg tijd is om de toegangsbandjes om te doen, de Jump-sokken aan te trekken en instructie te krijgen. Want elke Jump-Sessie begint met instructie.

Route

Klik hier om je route naar Street Jump Diemen te berekenen.

RESERVEER DIRECT
Wat is Street Jump?

Reserveren

Het is niet verplicht om te reserveren, maar het is de enige manier om te garanderen dat er ruimte is om op drukke dagen te komen jumpen. Ondanks dat het een groot trampoline park is kan het soms druk zijn en bestaat de kans dat je een half uur of een uur moet wachten. Om die reden raden we aan om online te reserveren. 

We raden je aan om 15 minuten van tevoren aanwezig te zijn. Zo heb je genoeg tijd om je bandje en sokken te ontvangen, je om te kleden en instructies te krijgen.

Vergeet niet je waiver online in te vullen!

Reserveer Direct

Arrangement - Jump party vanaf 14,- p.p.

Vier je kinderfeestje bij Street Jump Diemen! Gezellig met je vriendjes en vriendinnetjes op pad om een prachtige dag te beleven. Iedereen ontvangt gratis sokken en de jarige een kado!

Inclusief

  • 1 - 1,5 of 2 uur jumpen
  • Jumpsokken t.w.v. 2,50
  • Zakje chips
  • Onbeperkt limonade / water
  • Gereserveerde tafel (30min voor en na het jumpen beschikbaar)
  • Cadeau voor de jarige (kadobon 60 minuten vrij Jumpen)

Optioneel

  • Party Menu 1: Friet 2,50 pp
  • Party Menu 2: Friet en kipnuggets 4 stuks 4,95
  • Eigen taart meenemen 7,95
Minimaal 5 kinderen
Reserveer
Arrangement - Jump party vanaf 14,- p.p.

HET LEUKSTE EN STOERSTE INDOOR TRAMPOLINEPARK IN NEDERLAND

RESERVEER DIRECT